Kejsarpingvin med unge

89,00 kr

Kejsarpingvin med unge

Kejsarpingvinen är den största och tyngsta pingvinen som lever idag. De håller till på Antarktis och lever i stora grupper. Varje år vandrar de långa sträckor, 50 till 120 km, för att para sig och hitta mat till sina barn. Pappan vaktar ägget medan mamman letar mat. Det är tur att de har så många och täta fjädrar som hjälper de att hålla värmen för där de bor kan det bli ner till -40°C, burr! Titta på lilla ungen som gömmer sig under sin förälder!

3 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Mått: 4 x 3,5 x 7,5 cm.

Papos figurer är skulpterade i hög kvalitet och noggrant handmålade in i minsta detalj.

Tillverkade i PVC och fria från otillåtna ftalater.

Papos produkter genomgår utförliga tester på ackrediterade laboratorium. Leksakerna är CE-märkta och uppfyller därmed de hälso-, säkerhets- och miljökrav föreskrivna i enlighet med Europeisk lagstiftning.

0

Din varukorg