OM LEKBUTIK LAVENDEL

I hjärtat av den lilla byn Järna, bland Sörmlands böljande kullar, ligger en liten butik med rödvita markiser. Där inne möts du av en förtrollande värld. Hyllor som dignar av unika leksaker, pyssel, experiment, kläder och böcker.

Vart du än tittar faller blicken på den ena tidlösa saken efter den andra. Du får en känsla av gångna tider och en ljusnande framtid. Där inne får nästa generation en chans att uppleva nostalgi tillsammans med äldre generationer och lära sig om hur hållbarhet kan påverka framtiden.

Lavendel är en lekbutik, inte en leksaksaffär. Där får du avnjuta sortimentet med alla dina sinnen tillsammans med Lavendels härliga gäng, som besitter den kunskap och ärlighet som krävs för att ge dig en fin upplevelse.

HÅLLBART, ÄRLIGT OCH TIDLÖST

Våra ledord sammanfattar våra grundvärderingar

Hållbarhet handlar inte bara om vår natur och miljö, utan även om att ta ansvar för vilka material vi köper in och hur tillverkningen går till. Det handlar också om leksaker med god kvalitet, som tål lek och tidens gång. Idag är medvetenheten hög bland leverantörer såväl som kunder, vilket gör vårt arbete både spännande och utmanande. Det dyker konstant upp nya märken, nya material och nya rön, vilket ger oss möjligheten att skapa ett hållbart och levande sortiment.

Många leksaker kommer och går. Ena stunden är de skolgårdens hetaste snackis för att sedan glömmas bort i nästa. Vårt koncept bygger på att hålla Lavendel tidlöst, och samtidigt under ständig utveckling. En tidlösleksak kan vara ny såväl som gammal, det viktiga är att det frambringar samma känsla hos stora och små. Det bästa vi vet är att se barnet komma fram i våra vuxna besökare.

För oss innebär ärlighet att ha ett genuint intresse för individen bakom kunden. Att dela med oss av kunskapen om det vi säljer och se till att sortimentet handplockas med noggrannhet och en sund balans mellan hjärta och hjärna.

0

Din varukorg