Brunbjörnsunge

69,00 kr

Brunbjörnsunge

Björnungar föds i januari eller februari och är då lika stora som marsvin. När björnen ligger i ide varken äter eller dricker de något på 5-6 månader. På våren när de vaknar är de såklart superhungriga och då äter de främst gräs, örter och myror. På sommaren käkar de älg och på hösten nästan bara bär.

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Mått: 6 x 2 x 3 cm.

Papos figurer är skulpterade i hög kvalitet och noggrant handmålade in i minsta detalj.

Tillverkade i PVC och fria från otillåtna ftalater.

Papos produkter genomgår utförliga tester på ackrediterade laboratorium. Leksakerna är CE-märkta och uppfyller därmed de hälso-, säkerhets- och miljökrav föreskrivna i enlighet med Europeisk lagstiftning.

0

Din varukorg