Brunbjörn

99,00 kr

Brunbjörn

Brunbjörnen finns i de norra delarna av hela världen. I Sverige hittas de från Värmland och uppåt. Björnen äter både kött och växter. Björnen spenderar halva året med att sova, eller ligga i ide, som det kallas. Den svenska björnen varierar mycket i storlek och utseende. Den kan väga mellan 60 och 300 kilo.

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Mått: 10 x 3,5 x 8,5 cm.

Papos figurer är skulpterade i hög kvalitet och noggrant handmålade in i minsta detalj.

Tillverkade i PVC och fria från otillåtna ftalater.

Papos produkter genomgår utförliga tester på ackrediterade laboratorium. Leksakerna är CE-märkta och uppfyller därmed de hälso-, säkerhets- och miljökrav föreskrivna i enlighet med Europeisk lagstiftning.

0

Din varukorg